Turbinele Eoliene sunt una din cele mai vechi forme de energie alternativa utilizata in lume. Evoluand din morile de vant folosite pentru pomparea apei si irigatii, la generatoarele electrice de astazi, turbinele eoliene au ajutat omenirea timp de secole. 
  

 

Tehnologiile  solare folosesc energia soarelui pentru a produce caldura, lumina, apa calda si chiar aer conditionat pentru locuinte si zona industriala. Panourile solare sunt una cele mai populare surse de energie alternativa folosita pentru sistemele electrice private si industriale. Oricine poate folosi aceasta energie gratuita.

  

 

 

Nu oricine e suficient de norocos pentru a avea un rau in apropierea casei sale, insa pentru cei care fac parte din aceasta categorie, micro-hidro turbinele sunt cea mai ieftina sursa de energie alternativa. Orice mica turbina poate produce energie non-stop atat timp cat exista apa indiferent de conditile meteo.

sisteme ecologice

 

Proiectarea acestor sisteme necesita cunostinte solide si multa experienta. Ca reprezentati ai unora dintre cei mai puternici producatori din lume pentru aceasta categorie de echipamente, am reusit sa trasferam experienta si profesionalismul in Romania. Sistemele realizate in ultimii ani ne recomanda. 

                                                                            (c) Copyright 2004 - 2012  ECOVOLT Romania. all Rights Reserved

 proiectare - instalare - consultanta -  sisteme de energie regenerabila - eolian - solar - hidro - turbine - panouri - acumultori - regulatoare - redresoare -  energie - electrica - alternativa